de kookzuster

de kookzuster

 

Eén ding is zeker: alles wordt hier met liefde klaargemaakt...

Hoe het begon...

Ons mémé uit Ronse gaf mij de liefde voor écht eten mee: puur & bij voorkeur alles zelfgekweekt..

Elke keer was het daar feest: met al haar kinderen en kleinkinderen, met veel te veel eten en meer dan voldoende drank..iedereen was daar altijd welkom op gelijk welk moment..

Werkelijk alles maakte ze zelf: bloedworsten, boerenbrood, bladerdeeg met échte boter,het lekkerste ijs, de heerlijkste taarten en desserts, aardappelkroketten, rosbief mét groentenkrans,...

De meeste groenten kwamen uit den hof, de kippen en konijnen kweekte ze thuis, schapen, koeien & varkens werden gekweekt bij een bevriende boer en de hele familie hielp mee bij het inpakken en verdelen van het vlees.

Elk bezoek was keer op keer genieten!

 

Dit was wat ik wou: anderen laten proeven van smakelijke en gezonde voeding, vers en huisbereid, soms een tikkeltje zuiders en een beetje anders.

 

Na de nodige opleidingen eindigt na 22 jaar mijn carrière als nachtzuster, werd onze garage omgebouwd tot professionele keuken en begint het verhaal van de kookzuster...proef, geniet en leef vooral zoals jij het graag wil...voor 100%.

 

Mie Ver Cruysse

 

In het najaar van 2018 realiseer ik weer een stukje droom... de kookzuster verhuist naar het ouderlijk huis in Zingem ...u zal in Café Bellevue terecht kunnen voor koffie & taart, ijs, een heerlijk glas wijn, pistolets met vetarme soep, quiches, sapjes, ...om mee te nemen of ter plaatse te nuttigen...

Ik kijk er alvast naar uit!

Adres

 

Veldstraat 9

9750 Zingem

 

gsm: 0486/84-54-86

Openingsuren

 

afhaal van maandag tot zondag (op afspraak) -voor info mag u steeds aanbellen bij de rode kookzusterdeur...